2011-05-22

Ska det vara så jävla svårt att ta ett nej?

Har haft en toppenhelg, ganska lugn, men det passar mig utmärkt!!

Har några få men nära och underbara vänner alla unika på sina sätt, och jag skulle aldrig byta ut dom mot något! Jag själv är väldigt unik så jag är glad att jag har vänner som vill umgås med mig :)

Theo är hos morfar, Ronja är hos sin far. Här sitter jag och äter frukost. Idag blir det nog solning. Sköt om er

4 kommentarer:

Angelica sa...

Antar att det är mig du menar eftersom du blev sur. Jag sa bara till en gång till eftersom marre och emma antagligen skulle med och att du kanske ville då men då vet jag att jag aldrig mer ska fråga om du vill vara med eftersom du blir sur så jävla lätt.

Tove sa...

Jag har konversationen kvar där du frågade mig flera gånger. Och jag sa nej ett par gånger. Jag klarar inte av personer som tjatar och som inte kan ta ett nej, så enkelt är det. Oavsett om det är du eller nån annan. Har jag ingen lust så har jag inte.

Tove sa...

Och förresten? Vad är det med bitter? Är man bitter vad man än gör eller? För det är vad du kallar mig 10 gånger om dagen nu för tiden. Jag kanske är känslig, men bara för att man inte vill eller säger ifrån så är man bitter... '

Angelica sa...

jag kallade inte dig bitter Tove.... Jag skrev "men bitter?" och menade alltså om du blev de, de va en fråga inget annat. Men skit samma!